Domů » Osobní údaje

Ochrana osobních údajů

"Pár" vět k tomu, že s vašimi daty nebudu dělat nic nezákonného :)

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a nařízením GDPR.

Právo na informace
Na požádání vám podle možnosti obratem a písemně oznámí, zda a jaké osobní údaje má o Vás zaznamenané. Pokud by navzdory našim snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravím.

Pokud máte otázky týkající se zpracování Vašich osobních údajů, můžete je směřovat na email: info@schaffarczik.cz, kde Vám jsem k dispozici nejen v případě žádosti o informace, ale i v případě podnětů nebo stížností.

Kodex ochrany údajů
Získávání a zpracovávání osobních údajů
V případě, že brouzdáte po mých webových stránkách, můžu sbírat údaje o Vašich návštěvách webových stránek. Tyto údaje zahrnují Vaši IP adresu, chování na webových stránkách schaffarczik.cz. Tyto informace získávám automatizovaně prostřednictvím cookies nebo prostřednictvím trackovacích technologií.

Bezpečnost
Přijímám technická, organizační a bezpečnostní opatření, abych chránil u mě vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. Mé bezpečnostní opatření se s vývojem technologií neustále zlepšují.

Použití a postoupení osobních údajů
Používám  Vaše osobní údaje na účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu a na marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.

Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. 

Možnost odhlášení
Chci Vaše údaje použít k tomu, abychom Vás mohl informovat o novinkách, tipech a dalším užitečném obsahu. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

Souhlas se zpracováním osobních údajů
Osobní údaje poskytnuté fyzickými osobami, které projevili zájem o odběr našich novinek, a to v rozsahu jméno, příjmení a e-mailovou adresu. V případě, že projevíte zájem o naše novinky, poskytujeme Vám možnost vyjádřit dobrovolný souhlas se zpracováním osobních údajů na základě tzv. double opt in (dvojí potvrzení). Souhlas může být kdykoliv odvolán prostřednictvím odhlašovacího odkazu, který je v každé zaslané zprávě. Vaše údaje budeme zpracovávat do doby, než dojde k odvolání souhlasu.

Vaše detailní osobní data jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu: Vyplněním webového formuláře souhlasí kupující se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze Vít Schaffarczik IČ: 05930502, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.

Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o které si registrovaný skrze formuláře na webu zažádal.

Vít Schaffarczik
IČO: 05930502
Sídlo: K. Čapka 951, Kopřivnice, 742 21
Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

email: info@schaffarczik.cz
Tel: 770 111 500